0
Поради та правила

ЯК БЕЗКОШТОВНО  ПОКРАЩИТИ СВОЄ ГОВОРІННЯ  АНГЛІЙСЬКОЮ

2 хвилини / 2022-09-02

Ви знаєте багато слів і розумієте граматику? Боїтеся говорити, щоб не зробити помилки і не опинитися в центрі загальної уваги?

Або просто не знаєте як мотивувати себе говорити англійською як вам завжди хотілося?

Тоді, читайте далі

Я із задоволенням вам допоможу, тому що раніше, до того як я зрозуміла, що іноземні мови можуть бути в задоволення, я 10 років у школі не любила англійську, плакала від неї і не розуміла.

Я знаю, як важко може бути на шляху вивчення, тому працюю дуже м'яко та ефективно з кожним моїм учнем.

Ви можете говорити англійською так само як ваша подруга, або колега, або хтось хто здається розумнішим за всіх у цьому. Просто трохи віри в себе, і мої поради.

  1. ВЕДІТЬ СОЦ. МЕРЕЖІ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

Це прикольно - можна записувати як пройшов ваш день, або говорити афірмації, знімати рецепт вашої улюбленої страви, або ж давати поради в експертній темі - все це навіть у простому варіанті буде хорошим тренуванням для вашої розмови. Якщо вам страшно чи ви не впевнені – проговоріть перед зйомкою, або попросіть того, хто говорить, перевірити вас.

2.НАВЧАЙТЕ КОГОСЬ

Вашу дитину, чужу дитину, або колегу, яка давно хоче займатися англійською. Коли у вас з'являється відповідальність за те, що хтось заговорить, ваш процес навчання прискорюється. Ви як велика ма, тільки англійською.

3.ЗАВЕДІТЬ ДРУГА У ТІНДЕРІ Вам вирішувати, для якої мети, головне - говорити з ним багато, і не соромлячись. Писати, записувати голосові – це все супер тренування для вас. І хто знає, може саме це ви розповідатимете майбутнім спільним онукам.

  1. ДИВІТЬСЯ СЛОВА УЛЮБЛЕНИХ ПІСЕН Є багато пісень, які ви підспівуєте просто здогадами. Дивіться слова в iTunes, або просто прописуйте назву пісні в гугл, додаючи lyrics (це означає текст пісні), і ви вже точно знаєте фрази з пісні, і можете їх вживати собі.

5.ЧИТАЙТЕ ГОРОСКОП ВСІЙ СІМ'Ї Коли ви читатимете передбачення, ваш мозок запам'ятовуватиме швидше, адже це те, що пов'язано з вами (найулюбленішою людиною). Для складного рівня навряд чи підійде, а от для початківця та середнього – чудово!

6.ГРАЙТЕ В ОНЛАЙН ІГРАШКИ Навіть у такий спосіб можна тренувати свою розмовну англійську, адже вам потрібно спілкуватися з командою, і робити це якомога правильніше та зрозуміліше. Для деяких людей це стало першим поштовхом для вивчення англійської мови.

7.ЧИТАЙТЕ ПОСЛУХ Щодня, потроху, щоб слухати себе. Візьміть улюблену книгу англійською, і насолоджуйтесь тим як красиво ви Вимовляйте слова. Уявіть, що це сам автор говорить зараз, і вам відразу захочеться говорити красиво.

8.ГОВОРІТЬ І будь що буде – з офіціантами у нових для себе ресторанах, закордоном, у техпідтримці Київстар, до продавців квітами та суконь напрокат. Хто, якщо не ви, почне говорити англійською? Найстрашніше, що може статися - вас не зрозуміють, і попросять повторити. Хіба ми боїмося такого?

Якщо ви відчуваєте, що вам поки складно працювати над усім самостійно, запишіться на безкоштовне пробне заняття до нас - щоб одразу поговорити з викладачем, навіть якщо ви ніколи раніше цього не робили.

У нас на уроках відбувається магія)

Instagram

Більше в моєму Instagram

Перейти в профіль @yana.sho
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image