0
Ліниві поради

ДЕ ЕФЕКТИВНІШЕ  ЗАЙМАТИСЯ

2 хвилини / 2022-09-01

На парі з психології нам розповідали про класних педагогів: таких як Макаренко (моє майбутнє прізвище), Захаренко (його син викладав у нас педагогіку) та Амонашвілі.

До Амонашвілі я їздила на лекцію та досі хочу потрапити на тренінги у Тбілісі - він ну дуже незвичайна людина з гуманним поглядом на викладання. Мене приваблює те, що він не змушував діток у садочку сидіти за партою з прямою спиною, а навіть дозволяв смикати ногою, писати на дошці та на стінах і робити все, що їх тілу здається комфортним.

Уявляєте, якби всюди дітям дозволяли смикати ногою та кататися на стільці? Або вчитися, сидячи просто на підлозі або на зручному дивані!

Мозок би не чинив опір і навчання не сприймалося б як насильство. Чому? Я думаю, ви самі це відчуваєте та знаєте: навчання у комфортних для тіла умовах проходить непомітно та проходить із задоволенням.

На мене навчання за партою і за столом взагалі не діє позитивно - я починаю сердитись і швидко втомлююся. Починає боліти спина і всі думки губляться - не моє ще з часів школи.

Нам у школі говорили що гарна дівчинка сидить за партою рівно і навчається лише у такому становищі. А я думаю, що гарна дівчинка сама вирішує, як їй навчатися і в якій позі. І може взяти каремат або килимок для навчання у приємному місці зранку.

В нашій онлайн школі всі уроки ви сидите де вам зручно, в тому положенні, яке вам зручне і комфортне. Якщо вашому тілу добре, мозок гарно сприйматиме нову інформацію, а наші викладачі подбають, щоб уроки для вас були надзвичайно цікаві та ефективні (стараємося розговорити вас вже з пробного заняття).

Не вірите? Записуйтеся на сайті на пробне безкоштовне заняття та переконайтеся!

У вас усе вийде!

Instagram

Більше в моєму Instagram

Перейти в профіль @yana.sho
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image