0
Поради та правила

НАВІЩО  ВАМ КОНСПЕКТ

2 хвилини / 2022-09-02

Нам задали законспектувати статтю по зарубіжній літературі за додаткові бали. Я, як та, яка хоче всім подобається, не замислюючись, вирішила зробити завдання, тим більше, що стаття цікава.

На першому курсі я купила книжечку на 50 сторінок, а може, менше, про те, як правильно робити конспекти: я вже навчилася робити розпізнавальні знаки на полях, доставляти словам хвостики замість закінчень та малювати суть інформації схемами. Тому, уявіть, з яким задоволенням я помістила 22 сторінки тексту з інтернету на 3 сторінки мого зошиту. Я уявляла як мене хвалитиме викладачка за те що так гарно структурувала матеріал та законспектувала на совість. А додатковий бал був моєю мотивацією робити все ще більш креативно , але натомість викладачка обурилася, де продовження.

Тут лише 3 сторінки тексту, і мені нічого не зрозуміло.

Ну, дивіться, я все - все головне записала і можу вам розповісти всю статтю з цього конспекту. Я ж законспектувала для себе. Має бути багато написано. Ось, у одногрупників цілий зошит списаний - одразу зрозуміло, що матеріал прочитаний. Вони прямо всю статтю написали. А твою роботу я не приймаю, це не те, що треба. В голові пролунали матюки, але зовні я мило посміхнулася. Я перероблю.

Наша викладачка ну дуже любила писанину і обов'язковим завданням було вести читацький щоденник. "Пишіть туди важливі цитати, позначки собі і все, що допоможе вам зрозуміти твір і відповісти на парі".

Уявіть собі, (а якщо ви вчилися зі мною на потоці, то згадайте) як багато часу займає читати твір та виписувати важливі цитати у своїй? Коли крім цього ще купа пар треба зробити. Я виписувала собі найважливіші цитати і мій читацький щоденник допомагав мені на парах.

Instagram

Більше в моєму Instagram

Перейти в профіль @yana.sho
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image
shoschool instagram image